Aktuális események

Nincs esemény

Eseménynaptár

július 2021
H K SZ CS P SZ V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

BejelentkezésSzavazás

Honlap megítélése
 

Ki olvas minket?

Oldalainkat 12 vendég böngészi


Designed by:

Játékoshírek
Új edzővel és egy új igazolással vágunk neki a 2018/2019-es Bajnokságnak PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Kecskés László   
2018. október 28. vasárnap, 15:28

Új edzőnk Szőke Sándor!

Az elmúlt szezon végén Plesztovits Pisti lemondott edzői feladatairól, így a nyár egyik nagy feladatai közé tartozott, hogy megtaláljuk a megfelelő utódját. Mivel belsős jelentkező nem volt, így kénytelenek voltunk külsősök közül válogatni. Nem volt egyszerű dolog. Úgy gondoljuk, hogy szeptember elején sikerült a megfelelő személyt megtalálni az 57 éves Szőke Sándor személyében.

Sanyi több szempontból is ideális választás számunkra:

• több éves edzői tapasztalatot szerzett Németországban és idehaza az OB II-ben,

• a 2012/2013-as szezonban már játszott nálunk, így a csapat egy részét már ismeri (igaz abból a gárdából már csak 9-n vagyunk),

• Sanyi most végzi az MVLSZ által szervezett edzőképzőt is, így a jövőre bevezetendő kötelező edzői licenccel sem lesz gondunk.

Sanyi, jó munkát, reméljük egy hosszútávú és eredményes időszak veszi kezdetét!

 

Új játékos a csapatban

A tavalyi nagy csapatbővítés után idén visszatértünk a már jól bevált módszerhez. Évente 1-2 játékost igazolunk le, akiket jól ismerünk, próbaképpen látogatták már az edzéseinket. Nem volt ez másként Fülöp Gábor esetében sem. Gábor, év elején csatlakozott hozzánk és szeptembertől már hivatalosan is a Bajnokságban résztvevő csapat tagja lett! Új igazolásunk, 1975-ben született Szentesen, de a vízilabdát Csongrádon kezdte, játszott vidék és Budapest Bajnokságban, illetve az OB II-ben, majd az egyetemi évei alatt Pécsre tette át a székhelyét, ahol az OB I/B-ben játszott, amíg egy vállsérülés ideiglenesen véget nem vett a vízilabdás pályafutásának. A pólót 15 év kihagyás után 2014-ben, a vízilabda őshazájában, Angliában kezdte újra. Hazatértét követően csatlakozott hozzánk és úgy néz ki, hogy végre ismét lesz egy vérbeli centerünk!

Gábor, üdvözlet a csapatban!

Módosítás dátuma: 2018. október 28. vasárnap, 15:44
 
Jelentős vérfrissítésen esett át együttesünk a nyár végén PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Kecskés László   
2017. szeptember 23. szombat, 22:07

Az elmúlt években az volt a gyakorlatunk, hogy a bajnoki nyitány előtt 1-2 új játékossal bővítjük a csapatunkat. A tavalyi nagyobb lemorzsolódás és a sérülések miatt tavasszal már három új taggal kellett bővítenünk az Együttesünket. Az idei nyár azonban egy kicsit mozgalmasabbra sikeredett több dolognak is köszönhetően.

 

Módosítás dátuma: 2018. október 28. vasárnap, 15:44
Bővebben...
 
2017-ben tovább gyarapodott az 1427 VSE-s babák száma a Görög családnak köszönhetően PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Kecskés László   
2017. március 25. szombat, 23:06

Középcsatárunknál, Görög Gáboréknál az „előzetes terveknek megfelelően”, csütörtök reggel megszületett a kis Görög Bertalan, így 2017-ben is örülhetünk az utánpótlásnak. Reméljük lesz még folytatás! Smile

Az édesapa szerint kisfiának akkora a lába, mint a jetinek. A képet nézve van benne némi igazság. Smile

 

A gyermek adatai:

Születési idő: 2017. március 23., csütörtök reggel 8:00 óra

Születési hely: Szeged, Egyetemi Klinika

Magasság: az apuka nem tudta megmondani

Súly: 3950g

 

Gratulálunk Gábornak és Áginak! Sok egészséget és energiát kívánunk a csapat minden tagja nevében!

 

Thumbnail
Görög Bertalan

Módosítás dátuma: 2017. március 25. szombat, 23:10
 
További egy fővel bővültünk a héten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Kecskés László   
2017. február 26. vasárnap, 13:03

A héten hivatalosan is újabb taggal bővült csapatunk Szemere Dániel személyében. Dani három hete töltötte be a negyvenedik életévét. Fiatal korában inkább a küzdő sportok és a kosárlabda dominált az életében. A fallabdázás mellett 2003-ban kezdett a vízilabda felé fordulni kezdetben amatőrként. A leányfalui, szentendrei Kópéban edződött, majd egy szezont játszott a Bánkiban is. Onnan a Sunday Boyshoz került, ahol a +50-es korosztálynak segített a Masters versenyekre való felkészülésben. Reméljük vitorlázói és búvároktatói tapasztalatait is hasznosítani tudjuk majd valamilyen formában a csapatnál.Smile

Dani, sok sikert kívánunk neked, érezd jól magad nálunk!

 
Változások a keretben: két újonc, egy visszatérő, egy eltiltott, egy sérült stb. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Kecskés László   
2017. február 08. szerda, 16:45

Az elmúlt napokban, hónapokban számos a keretünket befolyásoló események, dolgok történtek. A lista a következő:

• Szabó Árpi várhatóan megússza a vállműtétet, de még kérdéses, hogy a gyógytornák után mikor tud visszatérni közénk.

• Surman Balázst a december 11-i utolsó csoportmérkőzésünk után Kovács Soma bírósporttárs feljelentette. A Fegyelmi Bizottság Balázst két mérkőzésről eltiltotta.

• Görög Gábor doktor születendő gyermeke miatt már a tavaszi idényben nem vállalja a Szeged és Budapest közötti ingázást, így őt nélkülöznünk kell a továbbiakban.

• Sajnos balkezesünkre, Csiszár Csabira sem számíthatunk már a rájátszásban egyéb elfoglaltságai miatt.

• Jó hír viszont, hogy egy év kihagyás után visszatért közénk Szóráth Szilárd.

• A keret létszámának stabilizálása, a kiesők pótlása érdekében még két főt igazoltunk a téli szünetben. Ők múlt hét pénteken kapták meg játékengedélyüket.

o Az egyikük Pacsirszky Gábor, aki 1983-ban látta meg a napvilágot és alsó tagozatos korára már előre lehetett látni, hogy magas fiú válik belőle. Lovas zsoké álmait sutba vetve fiatal korában a kosarazásnak hódolt Michael Jordan bűvöletében, az NBA-ről álmodozva. Egy térd sérülés és diagnosztizált gerincferdülést követően kosaras álmait legnagyobb fájdalmára fel kellett adnia, de legalább elkezdett úszkálni, ami egy lépéssel közelebb hozta a vízilabdához. 5-6 évvel ezelőtt ment le először egy edzésre az Budapesti Izzóhoz (mai nevük Budaörsi UVVSE), ahol csak edzéseken vett részt. Később szintén edzett a RETR-O-SC-nél majd Stockholmban a Polisen csapatánál. Hozzánk decemberben jött le először és izgatottan várja első debütálását.

o Másik szerzeményünk a balkezes, 1971-ben született Szilágyi Balázs. Ő, 1977-től, a Vasas SC, Ördög Éva által vezetett utánpótlás csapatában"bekként" és rossz-kéz oldali átlövőként kezdte meg vízilabdás pályafutását! További 11 évet töltött el a legendás Ozorai Kornél, majd a zseniális olimpiai bajnok Felkai László (Róka-bá) edzősége alatt az Angyalföldieknél. 18 év kihagyás után kezdte újra a pólózást. A Sunday Boys csapatánál játszott eddig. Ők csak a Senior Bajnokságban indulnak és ott kevés a mérkőzésszám. Mivel Balázs egy kicsit több testmozgásra vágyott, ezért tavasszal a +35-ös kettős igazolás lehetőségét kihasználva nálunk is vízbe száll.

Mindenkinek a mihamarabbi visszatérést kívánjuk! Az újfiúkat és Sziszit pedig üdvözöljük a csapatban! Smile

Módosítás dátuma: 2017. március 03. péntek, 09:42
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 8